Hvad vil Galleri Blå Prik

Hvad vil Galleri Blå Prik

Galleri Blå Prik er et helt nystartet galleri, som drives af ægteparret Morten Schønemann og Stephanie Clausen.
At starte et nyt galleri er en sjov og lærerig, men også tidskrævende udfordring.
Før vi kan melde ud med en skarp profil, skal vi finde vores egne ben. Derfor har vi også fra begyndelsen sagt, at vi betragter 2015 som et pilotprojekt.
I udformningen af de fysiske rammer i Galleri Blå Prik, har det fra start været vores ønske at udstille billedkunst. Andre vil kunne komme til senere, men i første omgang, er det vores ønske at udstille maleri og fotokunst. Fotografiet har en særlig plads vores hjerte.
Vi holder af kunst der rør ved sjælen og pirrer vores nysgerrighed, kunst der enten larmer eller bringer stilhed, kunst der kan mærkes fordi kunstneren gerne vil røre ved os og lykkes med det gennem sin kunst.

Hvis Du gerne vil udstille

Hvis Du gerne vil udstille

Hvis du gerne vil udstille er du velkommen til at kontakte os. Du kan skrive via vores kontaktside her på hjemmesiden eller du kan skrive en mail til blaaprikk@gmail.com.
- Vi vil gerne vide lidt om dig selv, hvad din primære interesse er og hvad du arbejder med for tiden. Vi vil gerne vide, hvad du har lavet før, om du er uddannet eller selvlært og hvor du tidligere har udstillet.
- For at kunne vurdere din anmodning er det vigtigt du enten fremsender fotos af dine værker via email, eller henviser til en hjemmeside, der præsenterer dine værker.
- Noget som er vigtigt, som man måske ikke lige tænker på, er størrelsen på dine værker. Nogen laver billeder på 3x10 meter, andre holder sig til A4 format og det gør en kæmpe forskel, når vi sammensætter udstillere.
Vi udstiller primært billedkunst. Vi lægger både vægt på talent og erfaring og Vi vil gerne vide, hvor du ellers har udstillet.
Vi har tilladelse til salg fra Galleriet, så vi kan videreformidle salg af dine værker mod provision.

Byggeri og planlægnig

Byggeri og planlægnig

Vi startede med at søge bygge- og landzonetilladelse i 2011.
Selve byggeriet har taget næsten 3 år. Bortset fra el, vand og kloakering har vi lavet alt selv, så det er med stolthed vi viser vores nye galleri frem i 2015.
Du kan klikke på billedet, hvis du vil se før- og efterbilleder af byggeriet.

Stephanies Butik

Stephanies Butik

Fra 2016 åbner vi Stephanies butik med salg af håndarbejde og designvarer. Det bliver Stephanie der udvælger varesortimentet og det er hende selv, der syer kjoler, tasker og andet. Holder du af lette kjoler i stil med Audrey Hepburn og Jackie Kennedy, vil du helt sikkert også holde af Stephanie's kjoler.
I butikken sælger vi desuden tegninger og fotografier, og et mindre udvalg, af billeder der tidligere har været i udstillingen.