Lo Maalue

Lo Maalue er en professionel etableret dansk kunstner. Hun debuterede på den statsanerkendte censurerede Charlottenborgs Forårsudstilling 2007, foruden har hun været eksponeret på flere europæiske og internationale gallerier – Heraf kan nævnes i Paris, Cannes, Berlin, London, Miami og ikke mindst på Broadway i New York.

 

Lo Maalue har deltaget i store velgørenhedsarrangementer for TV2, CowParade, Happy Xmass Trees, Breast Friends, samt kunsten at redde en mor, på Statens Museum for Kunst.

Lo Maalue har sin helt egen stil. Små yndige dukkebørn i mystiske glasklare landskaber, med store øjne, kaniner, der vokser ud af ærmerne, maskinpistoler, skruetrækkere og højspændingsmaster. Malerierne indfanger hendes inspiration fra Alice in Wonderland, et univers hvor man kan møde det man ikke troede var muligt. Resultatet kombinerer fantasifulde, eventyrlige elementer og beskueren fastholdes til de tredimensionelle virkemidler, som inviterer indenfor i kunstnerens magiske univers af symbolik og dagligdagens unikke eventyr i en tryllebindende fe-verden.