Estrid Maria Eriksen

531267_4366210199658_39299304_n

Estrid Maria Eriksen er autodidakt maler. Hun har været udøvende kunstner siden 1997 og selvstændig kunstner siden 2007 med firmaet ESTRID kunst-events-design. Hun mestrer mange genrer, med stor lyst til at prøve nyt.- Præcise portrætter, halvabstrakte sportsmalerier og by-landskabe

By-landskaberne starter oftest som en leg med farver hen over lærredet. Det ser kaotisk ud. Opgaven er at få orden på kaos, det bølger frem og tilbage. Efter mange overmalinger er hun måske nået frem til et abstrakt maleri, eller hun går på jagt efter bygningselementer eller egentlige landskaber, og trækker dem frem fra lagene med sin streg. Indtryk fra sydeuropæiske landsbyer og gamle tempelbygninger blandes med billeder på nethinden fra storbyer som Rom og New York. Alle steder er liv levet. Sol, vind og regn har påvirket bygninger og landskaber, noget forfalder på smukkeste vis og nye fantastiske bygningsværker ser dagens lys. Mange af disse elementer er indeholdt i Estrid Maria Eriksens malerier. Historien er klar til at blive fortalt.

Som designer bruger hun primært egne malerier som baggrund for print på gobeliner, puder, og smykker.

Til løsning af designopgaver kombineres maleriet ofte med tekst og fotos, så resultatet printet på tapet, stof eller glas, fremstår helt unikt til det specifikke sted eller den enkelte person. Teknikken bruges også når Estrid Maria Eriksen fremstiller messehagler og andre kirketekstiler.

ESTRID afholder malerevents for firmaer, institutioner og private hvor deltagerne selv har gang i penslerne.

Se mere på estrid.dk